Κρυφές στοές

… υπόγειες διαδρομές

It takes a fangirl to know a fangirl

Στο (άμεσο;) μέλλον θα ασχοληθώ με την «ψυχολογία του fan» δημοσιεύοντας αποσπάσματα από το βιβλίο που τα έχει πει όλα για το θέμα -stay tuned. Έως τότε ένα μικρό δείγμα του πόσο δημιουργικός μπορείς να γίνεις, που μπορεί να σε οδηγήσει η αγάπη και η φαντασία (και η τρέλλα και η ανισορροπία κ.α. τέτοια ωραία).

Υπάρχει ένας λογαριασμός tmblr με τον άκρως επεξηγηματικό τίτλο «Ιs Ryan Gosling Cuter than a Puppy?» Σε ορισμένες περιπτώσεις η απάντηση δεν είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε (ότι κι αν νομίζετε).

Από την πλευρά μου, πριν 2 χρόνια παρατήρησα ότι ο Edward Norton μοιάζει πολύ με πουλί, ειδικά όταν τα μαλλιά του είναι μακριά. Για να υποστηρίξω το επιχείρημα είχα φτιάξει αυτά τα πρόχειρα.

Η φίλη μου η Ι. επιμένει ότι η πλατφόρμα του tumblr είναι ότι πρέπει για μένα που δημοσιεύω κυρίως φωτογραφίες (φαίνεται δεν είναι αρκετά καλή φίλη ώστε να διαβάζει τις μακροσκελείς φλυαρίες μου). Φλερτάρω πλεόν έντονα με την ιδέα ενός λογαριασμού «Edward the Bird». Τελικά μερικοί άνθρωποι έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο.

short link  http://wp.me/pTiK1-6yr

πες κάτι επιτέλους!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: